Dit zijn mijn

Diensten

Tuinwerken Thomas

Staat u bij met het ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin. Dankzij onze partners kunnen wij u ook helpen met het aanleggen van opritten, terrassen, tuinverlichting, houtconstructies, zwembaden en vijvers.

Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek luisteren we naar uw verlangens en toetsen deze aan de specifieke mogelijkheden van uw project alvorens een advies op maat te geven.

Om onze klanten goed van dienst te zijn hecht ik enorm veel aandacht aan goede service, stiptheid en hoge kwaliteit. Wij helpen onze klant van A tot Z met het realiseren van hun droomtuin.

Geïnspireerd door onze realisaties & diensten?

~ Dienst

Ontwerp

Voor Tuinwerken Thomas moet in een tuin een sterke vorm van integratie aanwezig zijn zodat de woning in harmonie is met de omgeving.

Het moet een tuin zijn om in te leven en vooral ook te beleven, de verschillende seizoenen rond. Dit allemaal afgestemd op uw wensen, zodat we voor u de perfecte tuin kunnen realiseren die duurzaam en onderhoudsvriendelijk is.

~ Dienst

Aanleg

Tevens kunnen wij het ontwerp voor u realiseren met de nodige vakkundigheid en nazorg. Op deze manier kan de tuin gerealiseerd worden zoals wij het met u voor ogen hadden.

Naast de uitvoering van totaalprojecten bent u bij Tuinwerken Thomas ook aan het juiste adres voor allerhande werken, zoals  het aanleggen van opritten, terrassen, afsluitingen en dergelijke.

~ Dienst

Onderhoud

Eens alle fasen doorlopen is het belangrijk om uw tuin regelmatig te onderhouden.

De tuin, voor u ontworpen en aangelegd, behoudt hierdoor zijn kwaliteiten.

Met onze ervaring in het groen zorgen we  ervoor dat u het hele jaar door kan genieten van een mooie tuin.

Uw tuin is onze zorg!
SON06299