Mijn Diensten

Onderhoud

Onderhoud

Tuinwerken Thomas staat ook in voor onderhoud van:

SON06305

Oprit en terrasreiniging

Biologische reiniging van opritten en terrassen

“Investeren in een nieuw terras is vaak een dure oplossing. Het reinigen van een terras, vlonder of bestrating kan er al voor zorgen dat het terras er als nieuw uitziet!”

Dankzij een uniek gepatenteerd borstelsysteem reinigt Tuinwerken Thomas uw terras , oprit , stoep of tuinpaden zonder deze te beschadigen . Het oppervlak  wordt niet alleen gereinigd maar het vuil wordt ook van tussen de groeven gehaald . Reinigen doen we 100 % ecologisch : er wordt GEEN gebruik gemaakt van chemische middelen of detergenten. Ook het minimaal gebruik van water en het lage energieverbruik komen het milieu ten goede .

Terrassen en verhardingen die al jaren niet zijn onderhouden komen als nieuw te voorschijn na de reiniging.

Het reinigen kan het hele jaar door. In het najaar en de winter kunt u door de reiniging valpartijen voorkomen op een glad terras.

Elk terras – Elke verharding !

100% Ecologisch – Alleen water, geen hogedruk, geen chemicaliën !

 Geen schade aan het oppervlak !

IMG_20210108_163145 (Middel)

Gazonrenovatie

Opnieuw een mooie gazon

Wanneer een gazon er niet meer mooi bijligt, laten veel mensen het verwijderen om nieuw gras te zaaien of gazonzoden te leggen. Er is echter nog een derde, eenvoudigere optie. Je kan een uitgedund gazon met kale plekken namelijk ook gewoon renoveren door middel van doorzaaien.

Hierbij breng je nieuw gazonzaad in een bestaand gazon. Op deze manier kan je zonder omslachtige tuinwerken reeds na 2 à 3 weken opnieuw genieten van een mooi, dicht grasperk. Doorzaaien is bovendien meer dan alleen het herstellen van kale plekken. Door een bestaand gazon regelmatig een doorzaaibehandeling te geven, zorg je voor een continue verjonging van het grastapijt. Op deze manier is het gazon veel weerbaarder tegen mos, onkruid en ziektes.

Tuinwerken Thomas in beeld

Geïnspireerd door onze diensten?

Enkele

Recente realisaties